torsdag den 31. maj 2012

Skønt trælegemad i legekøkkenet...
Vi har et af de fine IKEA køkkener i butikken, som de små kunder kan lege med, hvis tiden bliver for lang, når mor og far shopper... Indtil nu har vi haft enkelte ting i køkkenet, men idag var vi omkring Legekæden i Viborg, som havde været så usandsynligt søde at forsyne vores køkken med masser af skønt trælegemad... Det er vi super glade for...

Nu er der både æbleskiver i pande, morgenmadsskåle, cornflakespakke, juice, fødselsdags lagkage, små kopper, yoghurt, mælk og æbler.... Det er simpelthen så fint.. Personligt kan vi ikke rigtigt få nok af det legemad af træ...

Vi har planer om at pimpe IKEA køkkenet en smule... Dog går vi med "flytte rundt" planer i butikken, så indtil vi finder det helt rigtige nye sted til køkkenet, så står det som det gør...

Ungerne er helt sikkert også glade for det som det er...

Forhåbentligt kan vi vise et make over af et IKEA køkken snarest...

11 kommentarer:

 1. Det er bare Så fint det legemad du der viser frem, det er nogle varianter jeg slet ikke har set før. Mælken er så fin, æbleskiverne sjove og cornflakesene.... ha ha... De ville dog lige være små nok til leg hvor Neel er til stede...

  Er spændt på at se det pimpede køkken, har set mange spændende udgaver af ikea køkkener, er sikker på jeres blir et af de smukkeste :-)

  SvarSlet
 2. Lagkagen er også et hit herhjemme:-) Jeg vil følge med i køkkenforvandlingen, for jeg har endnu ikke gjort noget ved børnenes, da jeg ikke kan beslutte mig, og da det skal kunne gå til både piger og drenge...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er altså atid en balancegang det med at det både er til piger og drenge.. hos mig er drengen ligeså vild med at lege med legemad,som pigen var i sin tid.. Vi vender stærkt tilbage.. må i tænkeboks hvad vi helt præcist skal gøre ved det.:)

   Slet
 3. Ser fint ud. Det vil mine drenge nyde næste gang vi er i butikken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt.. Så er vi spændte på at se hvad de siger til det.. Mon ikke børnene synes at det er rigtigt fint.. Det er ihvertfald tydeligt at de fleste børn med det samme drages mod kurvene med legetøj og køkkenet når de kommer ind i butikken.. :)

   Slet
 4. fint...elsker også vores lille Ikea køkken og træmad og har også den lagkage..manden synes jeg er skør når jeg engang imellem sætter det fint og arrangeret til vores knap 3 årige søn, men det har nok noget at gøre med at jeg har 3 drenge og ingen piger..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror simpelthen at drengene synes at det med at lege med mad er ligeså sjovt som pigerne.. :) Og det der træmad er simpelthen så fint, at man får lyst til at købe det bare til sig selv.. Og så er det jo meget godt at man indtil videre har børnene man kan bruge som undskyldning.. ;)

   Slet
 5. Louise-
  De har bare rigtigt mange varianter i legekæden, og vi fik lov til helt selv at vælge hvad vi gerne ville have til butikken, så det er fantastisk.. Det var først bagefter at jeg kom til at tænke på at æbleskiverne måske kunne forveksles med små hårde bolde.. ;)
  Vi skal nok opdaterenår vi kommer så langt som til at gøre noget ved det.. :)

  SvarSlet
 6. Vores legekøkken er også temmelig velassorteret efterhånden når det kommer til trælegetøj og tilbehør. Der er alt i kager, rugbrødsmadder, is, frugt, thebreve, dimser, grydelapper, viskestykker, opvaskebørste og så videre. Det storhitter her - både hos pigerne, deres legekammerater og moren - og giver rigtig mange timers god leg.

  Morgenmadspakken gad jeg godt have til pigerne, men der kan vist ikke proppes mere ind i køkkenet. Hvis I skal have mere træmad så har trævarefabrikkerne et rigtig godt udvalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det tip Maiken.. Vi var heldige at få maden her forærende af Legekæden, så det var perfekt, men godt at vide til en anden gang.. Gad vide om maden er malet der, eller er det i råt træ? :)

   Slet
  2. Det er fint malet legemad de har i trævarefabrikkernes udsalg. De fører flere af mærkerne og jeg har blandt andet set morgenmadspakken og æbleskiverne der også. :)

   Slet

Tusinde tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar, det betyder meget for os.....