mandag den 4. juni 2012

Farverig indretning af børneværelset...


I en gammel patriciervilla i Hedensted bor Louise og Jesper med deres 2 piger Merle og Neel.
Pigerne har et stort fælles værelse ovenpå og her er plads til leg og masser af farver.

Louise har indrettet pigernes værelse med en blanding af gamle vintage møbler, hjemmesyede sager og nyt... Begge pigerne sover i en Juno seng, men på gulvet har de også en hyggemadras med en masse puder syet i forskellige retro stoffer...
Det lille bord og de små gule Hukit stole er købt brugt...

Pigernes værelse ligger på husets 2. etage, så derfor har Louise og Jesper valgt også at lave en lege afdeling til pigerne i husets underetage. Her er der et fint legekøkken og indbydende legemad, så der rigtigt kan serveres i det lille køkken...Du kan se mere til Louise og finde flere indretnings tips på bloggen Mor til Mernee...

10 kommentarer:

 1. Hold da op det ser bare fedt ud og super skønt med alle de farver !
  Rummet lyser af sjov og hygge :O)

  SvarSlet
 2. Hej Maria.

  Ja det er virkeligt et fine pigeværelse. Det giver et godt resultat når man bruger hvid som basis baggrund, så er det lidt at bruge rigtigt mange dejlige farver uden at det kommer til at virke overvældende og rodet. :)

  SvarSlet
 3. Ja, hvem der bare boede som dem! Det er SÅ fint med alle de farver og genbrugsfund!

  SvarSlet
 4. Sikken da et dejligt værelse. Jeg er helt vild med det tøjdyr der crasher midt på gulvet. Detsværre hersker der aldrig den slags orden på nogen af vores børneværelser. Pigerne har alt for travlt med at finde plads til alle deres klippe-klistrer-male og hitte på projekter der snart dækker hver ledig m2 og sønnen har lego og warhamer fordelt over alle flader.

  Og så tillykke med bloggen den er super fin.

  SvarSlet
 5. Barbara-
  Ja der er en rigtigt god kombination af nyt og gammelt, det kan vi godt lide... Og masser af farver er også altid godt til ungerne.... :)

  Marina-
  Tusinde tak.. :)
  Og ja, mon ikke der er ryddet lidt ekstra op, nu kameraet er fundet frem... Der hersker vist altid lidt kaos, når først børnene leger... Og sådan skal det jo være den slags.. Der skal være plads til børnekaos... ;)

  SvarSlet
 6. Åh så vackert ni har det Louise ; )

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Dine børn må elske at være der! Hvor har du fundet den fine Juno mini seng henne? Mvh Channie (bediako@live.dk)

  SvarSlet
 8. fedt... fedt... fedt børneværelse... er netop igang med at indrette børneværelse til min datter, og de elefanter du har malet må jeg prøve at lave...

  SvarSlet
 9. Hejsa - sikke et fint værelse. Har du en opskrift på den alt for søde flodhest(?)-bamse, der ligger midt på gulvet?

  SvarSlet
 10. Hejsa - sikke et fint værelse. Har du en opskrift på den alt for søde flodhest(?)-bamse, der ligger midt på gulvet?

  SvarSlet

Tusinde tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar, det betyder meget for os.....