onsdag den 13. juni 2012

Die Frauen har pyntet med fine mobiler og uroer i butikken...I sidste uge havde vi besøg af en af "Die Frauen" i butikken... Die Frauen består af Tine Kunstmann der er uddannet designer, Camilla Ainill der er uddannet grafiker/billedkunstner og billedkunstner Luise Handberg... De damer laver de fineste skønne sager på deres lille værksted bla. fine mobiler og uroer..
Die Frauen sælger deres designs i interiør forretninger, men i Viborg er det altså Elle Belle, der har fået lov at pryde vinduerne med de fine sager....


Camilla var omkring butikken og hjælpe med at pynte vinduerne... Med sig havde hun sin 4 mdr. gamle søn Erik og sikke sød og tålmodig han var...


Hvis du vil se de fine uroer og mobiler live så kig ind i butikken i Viborg.....

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er de fede... de passer da helt perfekt ind i vinduerne hos jer.... Det sys jeg... Får helt lyst til selv at have sådan et flot dekoreret vindue... men det duer vidst ikke helt ind i privaten...

  Flot ser det ud hos jer...

  SvarSlet
 2. Hej Louise..
  Måske du kunne nøjes med en enkelt? De er virkeligt fine og farverige.. og sjov ide med at bruge en gammel LP som top hvor tingene hænger fra.. :)
  De er ihvertfald farverige og smukke i vores vinduer...

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn stemning, der er bare styr på stemningen i den butik! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er der... Her er rigtigt rigtigt hyggeligt og fint.. Men vi går faktisk og barsler med en af de helt store omrokeringer i butikken, det bliver ekstra ekstra godt er jeg sikker på.. :)

   Slet
 4. Svar
  1. Ja det gør det, og faktisk er det også lidt sjovt at have nogen udefra til at komme og tilføre netop deres kreativitet til udtrykke ti butikken.. Vi nyder ivhertfald at kunne gå og kigge på de farverige ting.. :)

   Slet
 5. Var lige forbi igår og det ser bare så fint ud. I har altså en hel speciel og lækker butik:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare rigtigt dejligt at høre at du synes det.. :) Og rigtigt dejligt at jer lokale kunder også finder herind, det synes vi rigtigt godt om, det gør det ekstra sjovt for os at lave bloggen da.. :)

   Slet

Tusinde tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar, det betyder meget for os.....